Forbedre dine Computerfærdigheder - ReDI School of Digital Integration - Комп'ютер для робота - Школа цифрової інтеграції ReDI

Sidst opdateret: 01-11-2022 10:11

Vil du blive bedre til at bruge en computer?

Formålet med kurset er, at du som elev opnår digitale færdigheder, der øger din følelse af selvstændighed i hverdagen, samt i din kommunikation med det offentlige. Efter kurset kan du skrive e-mails, logge på offentlige platforme som borger.dk, jobcenter.dk og bruger Office pack, samt bruge det nye MitID. Undervisningen varetages af frivillige lærere, som hjælper dig igennem øvelserne og sørger for en god og sjov undervisning.

PRAKTISK INFORMATION:
 • Undervisningen foregår i Tilst, og varer 3 timer torsdag eftermiddag.
 • Der er 12 mødegange og det forventes, at du møder op mindst 80% af undervisningen.
 • På kurset kommer du til at møde 10-16 andre kvinder, som alle har lyst til at blive bedre til at bruge computer i hverdagen.
 • Har du ikke en computer? ReDI School stiller en computer til rådighed, som du kan tage med hjem for at træne dét, du har lært på kurset. Efter kurset får du mulighed for at købe en billig personlig computer af ReDI School.
 • Mangler du børnepasning, mens du er på kursus? ReDI School tilbyder børnepasning i vores lokaler i Tilst, hvor undervisningen også foregår.
 • Er det en udfordring for dig, at undervisningen er på dansk? ReDI School tilbyder tolkning på kurset. Det vil typisk være muligt med tolkning til arabisk eller farsi. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Tilbuddet er for dig, som…

 • Identificerer dig som kvinde

 • Har basale computer kompetencer

 • Kan bruge e-mail

 • Kan forpligte dig til at deltage alle undervisningsgange

 • Kan læse og skrive på enten dansk eller arabisk (snart ukrainsk)

   

Vil du være frivillig her?

ReDI School er en nonprofit school , som tilbyder IT og tech undervisning, og netværk for kvinder med flygtninge- og indvandrerbaggrund. Vores formål er at fremme digital empowerment blandt kvinder, som har begrænset adgang til digitale færdigheder og netværk i Danmark.

Vil du være med til at skabe mere diversitet og inklusion på det danske arbejdsmarked ved at styrke kvinders digitale færdigheder og netværk?

Vores frivillige community er magien, som gør, at ReDI School skaber en positiv forandring i verden. Som frivillig underviser får du mulighed for at forme kurserne i tæt samarbejde med dine med-undervisere og elever. Det er sjovt, spændende og giver dig en masse gode oplevelser og erfaringer, både fagligt og socialt.

ReDI School Aarhus søger altid nye frivillige, og du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at invitere dig med på rejsen.

Kontaktinformation

ReDI School of Digital Integration Denmark
Haurumsvej 31A, 8381 Tilst, 8381 Tilst
Åbningstid: Torsdag eftermiddag af 3 timers varighed

71581904
mie@redi-school.org

Kontaktperson:
Mie Skovmand