Forældrekursus for forældre med et barn anbragt uden for hjemmet

Sidst opdateret: 18-08-2021 11:08

FBU ForældreLANDSforeningen tilbyder weekendkurser og temadage til forældre, som er i kontakt med kommunen omkring en social børnesag i henhold til Lov om Social Service. FBU ForældreLANDSforeningens forældrekursus for forældre til anbragte børn afholdes hvert år den sidste weekend i september. Her samles ca. 80 forældre, støtter og frivillige til en weekend med forskellige oplæg i små grupper, socialt samvær og gode oplevelser.

Følg med i arrangementskalenderen på www.fbu.dk. Hvis du gerne vil høre mere om FBU’s kurser og temadage for forældre er du velkommen til at ringe til landssekretariatet på tlf. 70 27 00 27 eller skrive til info@fbu.dk. Du kan også læse mere på vores hjemmeside: https://fbu.dk/kurser-til-foraeldre/

Deltagelse på weekendskurser fx forældrekurset forudsætter medlemskab af FBU ForældreLANDSforeningen. Deltagelse på temadag forudsætter medlemskab af FBU ForældreLANDSforeningen, hvis du før har deltaget ved et af FBU's arrangementer. Nye forældre og andre nysgerrige kan deltage i temadage uden forudgående betalt medlemskab.

Medlemskab af FBU koster 225 kr. pr. år for enkeltpersoner, 400 kr. pr. år for par og 650 kr. pr. år for institutioner/virksomheder. Som institutions/virksomhedsmedlem kan du henvise op til 5 forældre årligt til FBU's arrangementer, uden at forældrene skal have særskilt medlemskab.

Der er et begrænset antal pladser på kurserne og temadagene.

Tilbuddet er for dig, som…

har brug for nye input, socialt samvær og kontakt med ligestillede forældre, som også har en social børnesag.

Vil du være frivillig her?

Er du interesseret i frivillighed i FBU, så henviser vi til at læse mere herom på www.fbu.dk.

Kontaktinformation

FBU ForældreLANDSforeningen
Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund
Åbningstid: Mandage kl. 10-13 og 16-20, tirsdage kl. 10-13 og torsdage kl. 10-13 og 16-20

70270027
info@fbu.dk

Kontaktperson:
Louise Brydov / Vivi Nielsen