FBU-LINIEN

Sidst opdateret: 18-08-2021 11:08

FBU-LINIEN er en anonym rådgivningstelefon, som varetages af socialrådgivere. FBU-LINIEN tilbyder støtte og rådgivning til forældre med en social børnesag, til pårørende, støttepersoner og fagpersoner. Rådgivningen kan være juridisk, vejledende og støttende, og tager altid udgangspunkt i det behov, som den der henvender sig har. På FBU-LINIEN kan du få specialiseret rådgivning omkring anbringelsessager.

Det er også muligt at henvende sig til FBU Brevkassen på brevkassen@fbu.dk. Henvendelser via brevkassen er ikke anonyme.

FBU-LINIEN varetages af FBU ForældreLANDSforeningen, som også tilbyder kurser, netværksgrupper og arrangementer rundt i landet, herunder også i Århus og omegn. FBU ForældreLANDSforeningen samarbejder med lokalforeningen FBU Region Midtjylland.

 

Tilbuddet er for dig, som…

Har brug for støtte og rådgivning omkring en social børnesag. Du kan være forælder, pårørende eller fagperson. Det kan f.eks. være, at du har brug for rådgivning i forhold til en anbringelsessag. Støtten og rådgivningen kan både være juridisk, vejledende og støttende. Mange brugere af FBU-LINIEN henvender sig for at få en snak og blive lyttet til, når følelser og tanker omkring anbringelsen presser sig på.

Vil du være frivillig her?

Vil du vide mere om frivillighed i FBU henvises til hjemmesiden www.fbu.dk.

 

Kontaktinformation

FBU ForældreLANDSforeningen
Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund
Åbningstid: Mandage kl. 10-13 og 16-20, tirsdage kl. 10-13 og torsdage kl. 10-13 og 16-20

70270027
info@fbu.dk

Kontaktperson:
Louise Brydov / Vivi Nielsen