Et bedre liv i Danmark

Sidst opdateret: 31-05-2021 08:05

Indsatsen ‘Et Bedre Liv i Danmark’ (ofte forkortet ‘BLiD’) er et tilbud til grønlandske familier i Danmark som er i en sårbar position.

‘Et Bedre Liv i Danmark’ er en helhedsorienteret støttende indsats, hvor hele familien kan få hjælp til at klare de udfordringer, de står overfor. Det gælder fx kontakt til arbejdsmarkedet, myndigheder og børnenes trivsel.

Indsatsen er med til at bygge bro til myndigheder, foreninger og andre tilbud, som både børn og voksne i familierne kan have glæde af. Endelig giver indsatsen mulighed for at komme i et positivt netværk med andre grønlandske familier i lignende situationer.

Aktiviteter:

Weekendture for børn mellem 8-16 år

Familiecafeer

Weekendudflugter

Tilbuddet er for dig, som…

Er grønlandsk børnefamilie i Aarhus og har brug for lidt ekstra støtte i, hverdagen samt ønske om at blive en del af et større grønlandsk fælleskab.

Vil du være frivillig her?

Har du lyst til at gøre en forskel for Grønlandske Børn og børnefamilier i Aarhus som befinder sig i en sårbar position, så er du måske vores kommende frivillig.
I "Grønlandske børn" får du mulighed for at blive en del af et velsmurt team der har arbejdet sammen i mange år.

Vi tilbyder Grønlandske Familier at blive en del af et større grønlandsk fælleskab, hvor især vores familie-cafeer er et centralt mødested for både voksne og børn.

Som noget helt særligt tilbyder vi også 6 weekendture, hvert år for familiernes børn mellem 8-16 år. Her får børnene mulighed for at deltage i en masse sjove aktiviteter ved vores lækre "hytte" (Peter Sabroes Minde) tæt på skov og strand.

Vores "hytte" er også placeret tæt på Aarhus centrum, hvor vi nyder godt at byens mange kulturelle og sjove tilbud.

Drømmer du om at være et forbillede for Grønlandske Børn og tilbyde dem sjove og spændende aktiviteter, så skal du kontakte Mikkel Wulff Schneider.

 

 

 

Kontaktinformation

Foreningen Grønlandske Børn
Grønnegade 56, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 09:00-17:00

51460343
ms@fgb.dk

Kontaktperson:
Mikkel Wulff Schneider