Den Sociale Gældsrådgivning

Sidst opdateret: 17-10-2022 10:10

Den Sociale Gældsrådgivning tilbyder gratis gældsrådgivning til socialt udsatte borgere. Trin 1 er hjælp-til-selvhjælpsrådgivning, trin 2 er hjælp-til-selvhjælp kombineret med lettere sagsbehandling, og trin 3 er udvidet helhedsorienteret rådgivning/sagsbehandling.

Vi tilbyder telefonisk og mailrådgivning, samt rådgivning ved fysisk fremmøde. Vi har hjemmesiden www.dingaeldshjaelp.dk, hvor der kan findes svar på spørgsmål vedrørende forskellige gældsproblematikker. Desuden tilbyder vores Rådgivningsteam opsøgende gældsrådgivning på herberger og vores Fængselsrejsehold tilbyder gældsrådgivning i diverse arrester. Begge teams hører under Den Sociale Gældsrådgivning.

Vi har kontorer i Aarhus, København og Horsens og tager imod henvendelser fra borgere bosat i alle landets kommuner.

Tilbuddet er for dig, som…

Er socialt udsat og har brug for gratis gældsrådgivning,

Vil du være frivillig her?

Hos Den Sociale Gældsrådgivning er medarbejderne vores allervigtigste ressource, og vi byder altid nye kræfter velkommen i vores organisation. Hvis du studerer finansøkonom, finansbachelor, financial controller, Oecon., HA(jur.)/merc.(jur.) og har bestået 2. semester på bacheloruddannelsen, eller er merc.aud. på 1.-4. semester, og har lyst til at give en hånd med, så søg en stilling hos vores afdeling i Aarhus. Læs mere her: https://app.elvium.com/da/positions/12043/job_posting

Kontaktinformation

Den Sociale Retshjælps Fond
Augustenborggade 2, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 9-17 Mandag til fredag

70229330
sekretariatet@socialeretshjaelp.dk

Kontaktperson:
Sebastian Løper