Dalgas Skolen

Sidst opdateret: 18-08-2021 11:08

Dalgas Skolen er en folkeoplysende virksomhed, tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund, som har til formål at skabe og udvikle et undervisningssted med undervisning rettet mod voksne, der i en kortere eller længere periode på grund af psykiske problemer eller egentlige sindslidelser, ikke fuldt ud er i stand til at benytte sig af andre undervisningstilbud.

Dalgasskolens pædagogiske aktiviteter har til formål at fremme deltagernes personlige udvikling og faglige kvalificering gennem et undervisningsmiljø, der er tilrettelagt, så det tilgodeser voksne med psykiske problemer og voksne sindslidendes behov og forudsætninger.

På Dalgas Skolen vægter vi tre tydelige spor:

  • Høj faglighed på de enkelte kurser
  • Hensyntagende tilrettelæggelse af undervisningen til psykisksårbarhed
  • Socialt nænsomt fællesskab

Dalgas Skolen henvender sig med afsæt i ovenstående til normaltbegavede voksne med psykisk sårbarhed eller egentlig sindslidelse, som har mulighed for selv at bidrage til det særlige nænsomme sociale fællesskab som vi vægter højt.

Målgruppen på Dalgas Skolen er karakteriseret ved at være voksne mennesker med psykisk sårbarhed eller egentlige sindslidelser som f.eks. depression, bipolar lidelse, angst, stress, spiseforstyrrelser, selvskadende adfærd, ADHD, personlighedsforstyrrelser eller skizofreni.

Se skolens hjemmeside for mere info. Her finder du også det aktuelle kursuskatalog.

Tilbuddet er for dig, som…

Er normaltbegavet voksen med psykisk sårbarhed eller egentlig sindslidelse, som har mulighed for selv at bidrage til det særlige nænsomme sociale fællesskab som vi vægter højt.

Kontaktinformation

Dalgas Skolen
Nørre Boulevard 1, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 9.00 - 15.30

86124840
dalgas@dalgasskolen-aarhus.dk

Kontaktperson:
Jan Christensen