Café ODA

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

Café ODA er et socialt værested for mennesker, der lider af OCD, depression, angst eller bipolar lidelse. Vi mødes til kaffe, snak og forskellige aktiviteter. Nogle gange tager vi også på udflugt. Vi har fokus på at skabe en tryg atmosfære, hvor man kan komme, lige som man er.

 

Tilbuddet er for dig, som…

Lider af angst, OCD, depression eller bipolar lidelse, eller er pårørende til en der gør. Du skal være fyldt 18 år for at komme hos os, og du skal være i stand til at indgå i det sociale fællesskab, der er hos os.

Vil du være frivillig her?

Café ODA er en social netværkscafé midt i Aarhus for mennesker, som lider af OCD, depression, angst og bipolar lidelse. Cafeen har åbent mandag, onsdag og fredag kl. 14-18, hvor vi mødes til kaffe, mad, snak og forskellige aktiviteter. Der er fokus på det hyggelige og trygge samvær, hvor vi udvikler os i fællesskab. Som frivillig i Café Oda er det din opgave at være med til at skabe en positiv stemning, lytte og snakke med caféens gæster, hjælpe med de praktiske rammer og vigtigst af alt at tage godt imod nye gæster, så de føler sig velkomne. Derudover kan du som frivillig være med til at præge udviklingen af vores café sammen med engagerede gæster, frivillige og projektlederen.

Vi har både frivillige og gæster i meget varierende aldre, så søg gerne uanset om du er 25 eller 60. Pt. er vi dog lidt flere yngre frivillige end ældre, og derfor vil det være en fordel, hvis du er 35-40+. Det kræver ingen særlig uddannelsesmæssig baggrund at være med som frivillig. Det vigtigste er, at du er rummelig, empatisk og klar på at sprede god stemning som en del af et forpligtende fællesskab. Du skal kunne tage en vagt minimum hver 14. dag, og hvis du har mod på af og til at lave mad til vores fællesspisninger, er det en fordel. Det er dog ikke et krav.

Til gengæld får du:

  • Supervision af erfaren psykolog
  • Mulighed for at deltage i kurser og workshops
  • Personlig udvikling og mange hyggelige stunder
  • Erfaring, som du kan tage med dig videre i arbejdslivet og på CV'et
  • Muligheden for at bidrage til noget, der giver mening

Er du interesseret, så tøv ikke med at kontakte os! Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktinformation

Café ODA
Teglværksgade 12, kld., 8000 Aarhus C
Åbningstid: Mandag: 14-18, onsdag 14-18, fredag 14-18

61519454
cafeoda@ocd-foreningen.dk

Kontaktperson:
Sofia Back