Bryd Tavshedens Ungforum

Sidst opdateret: 04-02-2022 10:02

Bryd Tavsheden er en frivillig forening som arbejder for at stoppe og forebygge børne- og kærestevold i Danmark. Vi arbejder med at oplyse omkring forskellige former for vold og rådgiver børn og unge i alderen 13-24 år, der mærket volden på egen krop og sjæl. De børn og unge der har været i kontakt med os, fortæller at vores rådgivning har været en stor hjælp til at bryde tavsheden og bearbejde de voldelige oplevelser, som de har været udsat for. F.eks. siger en ung pige her: ”Det er rigtig rart at have nogen at snakke med om de ting, som man ikke snakker med andre om. Jeg oplevede at rådgiveren ikke dømte mig, men i stedet lyttede og prøvede at forstå mig.”

For mange voldsramte børn og unge, er det et sårbart emne at åbne op og fortælle om. De har derfor brug for et sted, hvor de bliver mødt på en både omsorgsfuld og professionel måde. Det er lige netop hovedformålet med vores rådgivning - nemlig at vi møder dem på en tryg måde, snakker med dem om det, de synes er svært, og giver dem gode råd til, hvad de så kan gøre. Vores rådgivning er anonym og gratis. Alle unge mellem 13-24 år kan frit kontakte os, hvis de enten er i tvivl om hvorvidt det de oplever derhjemme eller i kæresteforholdet, er vold, eller hvis de ved at de selv eller en af deres pårørende er udsat for vold. Det vigtigste for os er, at de unge føler sig trygge ved at kontakte os og at de føler de bliver hørt. Dette er nemlig første skridt på vej mod at bryde tavsheden om vold. Et af vores tilbud er:

  • UngForum (gruppeforløb efter aftale)

UngForum er et gruppeforløb med op til 6 deltagere, hvor man kan få svar på sine spørgsmål af en dygtig frivillig rådgiver, der er blevet klædt grundigt på til at hjælpe lige præcis børn og unge, der har volden tæt inde på livet. Hos Bryd Tavsheden råder vi over en række forskellige tilbud, herunder onlinechat, telefonrådgivning, digital brevkasse og individuelle samtaleforløb med op til 10 samtaler hos den samme rådgiver. Er du interesseret i at høre mere om vores rådgivningstilbud så kontakt os på telefon eller mail. Du kan læse mere om Bryd Tavshedens arbejde på: www.brydtavsheden.dk

Tilbuddet er for dig, som…

Har oplevet vold i nære relationer, og er mellem 13 og 24 år gammel.

Vil du være frivillig her?

 Vil du gøre en forskel for børn og unge?

Bryd Tavsheden søger dygtige frivillige til at rådgive børn og unge i Danmark, der er udsat for vold i familien eller i kæresteforholdet!

Vi har brug for dig og dine rådgivende evner!

Hos Bryd Tavsheden søger vi dygtige rådgivere til at varetage vores digitale rådgivninger og vores rådgivningstelefon.

Om stillingen som frivillig rådgiver

  • Dine opgaver som frivillig rådgiver er at rådgive voldsudsatte børn og unge via. chatten, brevkassen og vores telefonrådgivning.
  • Du bliver en del af et team af dygtige og fagligt velfunderede rådgivere.
  • Arbejdsstedet er i Bryd Tavshedens hus på Kronprinsessegade i København, og arbejdsmængden vil være ca. 3 timer hver anden uge kl. 17-20.
  • Du vil få faglig opkvalificering til vores fagdage og på teammøder - bl.a. fra eksterne oplægsholdere.
  • Du bliver en del af et spændende og professionelt team i et varmt og inspirerende miljø af engagerede frivillige, der gør en forskel.

Om dig

Du er færdiguddannet eller godt i gang med din uddannelse som socialrådgiver, psykoterapeut, psykolog, pædagog, lærer eller anden relevant uddannelse. Du har god energi, gåpåmod, interesse for udsatteområdet, og så brænder du for at gøre en forskel for voldsudsatte børn og unge i Danmark.

Sådan ansøger du

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at høre mere? Så send dit CV til Anders Laursen Graversen på mail anders@brydtavsheden.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Bryd Tavsheden
Bryd Tavsheden er en non-profit forening baseret på frivillighed, der hjælper børn og unge udsat for vold i familien eller i et kæresteforhold. Det gør vi gennem oplysende og forebyggende arbejde samt fagligt rådgivning. Du kan læse mere om Bryd Tavsheden og vores arbejde på www.brydtavsheden.dk.

Kontaktinformation

Bryd Tavsheden
Kronprinsessegade 18C, 8000 København
Åbningstid: Løbende forløb

40242247
sanne@brydtavsheden.dk

Kontaktperson:
Anders Graversen