BRUS - samtaleforløb og gruppeforløb

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

Det kan være svært at vokse op i en familie, hvor der er nogen som drikker meget eller ryger hash. Det kan også være svært at vide, om der er et problem, og måske er det også pinligt at snakke om.

I BRUS kan du tale med professionelle voksne, der er gode til at lytte til dig. De har mødt mange unge, som har oplevet hvordan rusmidler påvirker en familie. I BRUS kan du også møde andre børn og unge, der har prøvet nogle ting, som du måske kan genkende dig selv i.

BRUS er for børn og unge helt op til 24 år.

Det er gratis, og der er ingen venteliste, så du kan komme i gang med det samme, du er klar. Vores dygtige behandlere sidder klar til at føre dig igennem enten individuelle forløb eller gruppeforløb – eller begge dele.

Du kan også chatte med os. Vi sidder klar hver torsdag aften kl.18-21, hvor du kan chatte med en BRUS medarbejder. Du kan møde andre unge på BRUS’ side på Gruppechat.dk. Alle er velkomne hver torsdag kl.20-21.30. Gruppechatten bemandes af en rådgiver og en ungementor fra ungepanelet, som selv har vokset op i en familie med rusmidler.

Læs mere på vores hjemmeside: ungbrus.dk

Tilbuddet er for dig, som…

Er i alderen 0-24 år, og kommer fra en familie hvor der er stof- eller alkoholmisbrug

Kontaktinformation

BRUS
Jægergaardsgade 66, 8000 Aarhus

41872529
anela@aarhus.dk

Kontaktperson:
Ane Landgren Vinther