BørneTelefonen

Sidst opdateret: 10-11-2021 01:11

BørneTelefonen er børnenes linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte.

Når venskaberne slår gnister. Når forældrenes skilsmisse gør ondt i maven. Når børnene udsættes for så grusomme svigt, at de næsten ikke kan få det sagt. Hver dag, året rundt sidder vores frivillige rådgivere på BørneTelefonen klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark om deres problemer, store som små.

Det er både gratis og anonymt at ringe til BørneTelefonen. Og man kan heller ikke se på telefonregningen, at et barn har ringet til os på 116 111. Børnene bestemmer helt selv, hvad de har lyst til at tale om, vi lytter, giver gode råd og forklarer børnene om deres rettigheder. På BørneTelefonen kan børnene også få rådgivning på sms, chat eller igennem vores Brevkasse og Børn hjælper børn-forum, hvis de føler sig mere trygge ved det. Vores rådgivere kan også tilbyde en professionel bisidder til de børn, som ringer til BørneTelefonen og som har brug for hjælp i mødet med den offentlige forvaltning.

BørneTelefonen tilbyder gratis og anonym rådgivning hele døgnet. Du kan altså ringe eller skrive til BørneTelefonen, lige når du vil. Også om natten – og på helligdage osv.

Er du barn eller ung, kan du læse mere her. Er du voksen/ fagperson, kan du læse mere her.

Tilbuddet er for dig, som…

Har brug for at tale med en voksen, der har tid til at lytte. Alle børn og unge kan ringe til BørneTelefonen, og du bestemmer selv, hvad du har lyst til at tale om.

Kontaktinformation

Børns Vilkår
, 8000
Åbningstid: Åben hele døgnet

116111