Børnetelefon med ukrainsk- og russisktalende rådgivere - Дитяча телефонна лінія з україномовними та російськомовними консультантами

Sidst opdateret: 19-04-2022 11:04

Børn og Unge kan ringe anonymt til BørneTelefonen på tlf. 116 111 og få en Ukrainsktalende børnefaglig frivillig rådgiver i røret.

Børn og Unge kan som alle børn i Danmark få en bisidder fra Børns Vilkår til samtaler med en sagsbehandler i kommunen eller samtaler i Familieretshusene. Henvisningen sker via BørneTelefonen. Der er tale om et gratis og anonymt tilbud til ukrainske børn og unge på flugt. Rådgivningen vil være som al anden rådgivning på BørneTelefonen, med udgangspunkt i det, børnene ønsker at tale om.

For information om tilbuddet på ukrainsk tryk her.

Tilbuddet er for dig, som…

...er ukrainsk barn/ung på flugt.

 

Vil du være frivillig her?

Vil du være der for ukrainske flygtningeforældre og deres børn, der har brug for en at tale med?

Ukrainsktalende frivillige søges til Børns Vilkår! Vi har brug for rådgivere, som kan hjælpe med at besvare henvendelser fra ukrainske forældre og deres børn, der søger hjælp og støtte. Vi søger rådgivere, der har en børnefaglig baggrund af den ene eller den anden art. Vi søger ikke tolke. Som frivillig skal du have mulighed for at bemande rådgivningen mindst 8 timer om måneden på vores kontor i enten Aarhus eller Valby.

Timerne skal ligge i følgende tidsrum

Mandag: 10-14
Tirsdag:  10-14
Onsdag: 15-19
Torsdag: 10-14
Fredag:  10-14

Link: tryk her

Kontaktinformation

Børns Vilkår
Trekronergade 26, 2500 8000
Åbningstid: Man, tir, tor, fre: 10-15. Ons: 15-19

41430941
awso@bornsvilkar.dk

Kontaktperson:
Agnes Westergaard Sørenen