Børnenes klub i Håndværkerparken

Sidst opdateret: 15-06-2021 07:06

Børnenes klub i Håndværkerparken er et tilbud tirsdag i lige uger fra kl. 16-19. ALLE børn er velkomne, og alle kan være med. For tiden er det mest 0.-3. klasses børn som besøger os. Vi tilbyder et sted, hvor der er plads til kreativitet og leg. Aktiviteterne i klubben er mange og forskellige, men de er i høj grad præget af børnenes egne ønsker om hvad programmet skal stå på. Indtil videre har børnene, sammen med de engagerede og hjælpsomme frivillige lavet kagedyst, julegaveværksted og filmhygge. Derudover plejer vi at lave aftensmad sammen med børnene enten udenfor på bål eller indenfor i køkkenet. 

Tilbuddet er for dig, som…

Ønsker et fællesskab fyldt med leg, tryghed og hygge. Det er til dig  som har brug for et frirum i hverdagen sammen med andre børn på tværs af aldersgrupper.

Vil du være frivillig her?

Er du nytænkende eller har du gode idéer til aktiviteter til børn? Og har du lyst til, at tilbringe tid med udsatte børn? Så mangler Børneklubben Håndværkerparken dig!

Hvad får du ud af at være med?

Børneklubben Håndværkerparken er en del af Ungdommens Røde kors Aarhus, og du vil derfor blive en del af et stort, socialt og ikke mindst ungt netværk bestående af flere end 300 engagerede unge, som mødes til dialogmøder og sociale begivenheder.

Du beriger din egen tilværelse, idet du er med til at hjælpe børn, som kan have udfordringer i hverdagen, med at give dem et frirum med masser af sjov og socialt samvær.

Du kan bruge dit engagement fra Børneklubben Håndværkerparken til at styrke dine egne fagligheder og kompetencer. Du får også muligheden for at komme med idéer og dermed sætte dit eget præg på aktiviteterne.

Du vil møde en masse nye og interessante mennesker, både andre unge fra Ungdommens Røde Kors og ikke mindst de mange børn og unge, som kommer i klubben.

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du altid møder op med en positiv indstilling og et friskt og energisk humør, da vi i fællesværket har fokus på at være der for børnene og dele ud af det overskud, som de mangler i deres hverdag.

Du skal kunne deltage i de møder, som vi af og til har, så vi sammen kan snakke om eventuelle udfordringer eller idéer til klubben.

Derudover ser vi gerne du så ofte som muligt møder op, når klubben har åbent.

Vi ser gerne at du er over 19 år.

Kontakt Pernille Tipsmark på mail, hvor du kort beskriver dig selv, hvis du er interesseret i at være frivillig. Du finder hendes mail i feltet kontaktoplysninger.

Kontaktinformation

Ungdommens Røde Kors
Pottemagertoften 4, Højbjerg, 8270 Aarhus C
Åbningstid: Tirsdag i lige uger kl. 16-19

26393104
pernilletipsmark@hotmail.dk

Kontaktperson:
Pernille Tipsmark Madsen, Clara Mandal Teichert