Besøgstjenesten Solbjerg

Sidst opdateret: 04-06-2021 11:06

Ønsker du at få en besøgsven? Aktiviteten kan være besøg i dit hjem, en fælles gåtur, ledsagelse til en aktivitet eller noget helt andet. Der kan der være mange grunde til at få en besøgsven; måske et ønske om at have en at tale med, gå en tur med, at følges med en til en aktivitet eller noget andet. Besøgsvennen må ikke tage sig af noget vedrørende økonomi.

Ønsker du at få en besøgsven så henvend dig gerne til kontaktpersonen, så snakker vi om det. Det er naturligvis vigtigt at besøgsvennen og den der får besøg "passer" sammen. Ved det første besøg deltager kontaktpersonen og den der ønsker en besøgsven og besøgsvennen finder ud af om de har lyst til at se hinanden fremover og hvor tit de vil mødes.

Tilbuddet er for dig, som…

Er borger i Solbjerg- området og ønsker at få en besøgsven.

Vil du være frivillig her?

Ønsker du at blive besøgsven? Aktiviteten kan være besøg i borgerens hjem, en fælles gåtur, ledsagelse til en aktivitet eller noget helt andet. Du skal ikke have en bestemt alder eller uddannelse, alle kan blive besøgsven. Du bestemmer selv hvor ofte du vil komme og hvor lang tid besøget skal vare. Det aftales mellem besøgsvennen og den man besøger. En besøgsven må ikke tage sig af borgerens økonomi eller udføre praktiske opgaver for borgeren.

Der forventes en indstilling hos den frivillige til at være stabil og holde aftaler. Som frivillig besøgsven har man mulighed for at møde andre frivillige besøgsvenner og der er 2 årlige møder for besøgsvenner, som du kan deltage i hvis du har lyst.

Kontaktinformation

Besøgstjenesten Solbjerg
Dalhøjvænget 20, 8260 Viby J
Åbningstid: hverdage i dagtimerne

61715345
bodilneertoft@gmail.com

Kontaktperson:
Bodil Neertoft Sørensen