Bedsteforældre- og børnebørnlejr

Sidst opdateret: 13-12-2021 01:12

Minder skabes gennem oplevelser og på Bedsteforældre- og børnebørnlejr er der garanti for sjove og hyggelige oplevelser!

Instruktørerne sætter rammerne, mens bedster og børnebørn fylder dem ud med grin, leg, bevægelse og samvær. Bedstefædre -og mødre får tre dejlige dage med deres børnebørn og børnebørnene får lov til at opleve deres bedster i et legende trygt univers, hvor de dygtige instruktørerne sørger for kreative, aktive og hyggelige aktiviteter på Vivild Gymnastik- og idrætsefterskole.

Der vil være aktiviteter sammen, men der vil også være aktiviteter, hvor børnene og bedsteforældrene får lov at bevæge sig hver for sig. Der vil også være perioder hvor børnene (og deres Bedster) opdeles efter alder og niveau.

Målgruppe:
Børnebørn i alderen 4-8 år med deres bedsteforældre.

Vi skal:
- Lege
- Springe på trampolin
- Tumle på airtracken
- Klatre over høje skumbjerge
- Danse
- Sove
- Høre historier
- Synge
- Spise
- Lave snobrød
- Hygge om bålet

Din pris for at være med til det hele er 2690,00 kr.

DGI tildeler fripladser til børn og unge op til 25 år af vanskeligt stillede forældre, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Fripladsen tildeles på baggrund af en kort begrundelse for barnets/familiens behov for støtte, og der kræves ikke dokumentation for husstandens økonomi eller lignende. Søg om friplads på idræts- og sommerskoler for børn og unge - Projekter med DGI

Coronavirus

Vi ved, at vi befinder os midt i en usikker periode ift. covid-19. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger. Skulle det ske, at vi er nødt til at aflyse lejren, så vil alle deltagere selvfølgelig få deres penge refunderet.

Læs her, hvad tidligere deltagere har skrevet om lejren: 
"Vi vil gerne sige tak for en fantastisk oplevelse på BB-lejren. Jeg kan næsten ikke finde ord for, hvor dejligt det har været. Tak til alle og vi ses forhåbentlig igen til næste år."

"Så er vi hjemme efter en smadder-hyggelig og sjov BB-lejr. Vores hoveder og krop er fyldt til bristepunktet af skønne oplevelser. Tak til de bedste instruktører. Tak til bedsteforældre og deres super børnebørn for at give os smil og snak. Jeg vender helt sikkert tilbage med de to andre børnebørn, som jeg har. Tak."

"1000 tak for en vidunderlig BB-lejr. Det har været nogle helt fantastiske dejlige dage."

Tilbuddet er for dig, som…

Er barn i alderen 4-8 år og vil have en aktiv mini-ferie med dine bedsteforældre.

Kontaktinformation

DGI Østjylland
, 8230

29435839
kristine.bisgaard@dgi.dk

Kontaktperson:
Kristine Bisgaard