Banesvømning på Hasle Skole (Sammen om mad og bevægelse hos Folkesundhed, Aarhus)

Sidst opdateret: 10-07-2022 11:07
Ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor vi har fokus på sundhed og trivsel? Så har du bl.a. mulighed for at deltage på vores Banesvømningshold hver tirsdag på Hasle Skole.

'Banesvømning' er en af aktiviteterne under fællesskabet ’Sammen om mad og bevægelse’ hos Folkesundhed Aarhus. I 'Sammen om mad og bevægelse' sætter vi fokus på, hvordan du tager de første skridt mod sundere vaner og bedre trivsel. Det kræver blot, at du er motiveret for at komme i gang.

Foruden 'Banesvømning' er der også mulighed for at deltage i vores andre aktiviter, herunder Gåhold, Kropbevidsthedstræning, Aquapower, Holdspil, Motionsrummet samt Morgenmad og bevægelse. Du kan læse mere om disse her på Socialkompasset eller på vores hjemmeside.

Vores aktiviteter kan være med til at give dig mere struktur og glæde i hverdagen, bedre søvn, fysik, energi samt måske bringe dig tættere på et job.

Få gode oplevelser med andre: Det er altid nemmere at ændre vaner sammen med andre. Derfor vil du hos os blive en del af et fællesskab.

Praktisk information:

  • Du kan selv tilmelde dig vores aktiviteter, og det kræver ikke henvisning.
  • Du kan deltage i vores aktiviteter i op til et år, hvorefter vi hjælper dig med at komme ud i andre fællesskaber, hvor du kan være med i lignende aktiviteter

Ønsker du at høre mere om tilbuddet eller tilmelde dig, så kan du kontakte Trine på tlf: 41 85 75 15.

Tilbuddet er for dig, som…

  • er mellem 18 og 60 år og som for en periode har ledig tid i dagtimerne på hverdage.
  • Kan svømme - niveau og form er dog uden betydning.
  • ønsker sundere vaner og bedre trivsel.
  • ønsker at indgå i et fælleskab med andre.

Her er plads til alle - også dig der ønsker at komme i bedre form, har fysiske skavanker, svingende humør eller blot ønsker at indgå i et fællesskab med andre

Kontaktinformation

Folkesundhed Aarhus, Frydenlund
Herredsvej 15,, 8210 Aarhus
Åbningstid: Tirsdag 10:00-11:00

87134035
folkesundhed@mso.aarhus.dk