Alternativ / komplementær kræftbehandling, rådgivning ved sundhedsprofessionelle

Sidst opdateret: 30-06-2022 01:06
Har du kræft, eller kender du en der har? Pusler du med tanken om hvorvidt alternativ / komplementær behandling kan hjælpe? Spørg ICAK.

Vi kan rådgive, inspirere og informere om de mange muligheder du har for selv at gøre en indsats før, under eller efter et kræftløb. For os er intet for småt, for stort eller for mærkeligt, og DU træffer DINE valg.

Gratis, anonym og uvildig hjælp til alle kræftramte fra sundhedsfagligt uddannede. Alle er velkomne.
Se mere på www.icak.dk

Tilbuddet er for dig, som…

  • Har kræft inde på livet og selv ønsker at gøre en indsats med alternativ / komplementær behandling.
  • Er pårørende eller selv har kræft.
  • Tilbuddet gælder alle aldre, og alle stadier af en kræftsygdom. Det kan også være en periode, hvor du er kræftfri, eller helt rask, eller måske har du har senfølger efter kræftbehandlingerne.

Tøv ikke med at ringe, kan vi ikke hjælpe ved vi måske, hvor du kan få hjælp.

Vil du være frivillig her?

Som frivillig i ICAK kommer du til at gøre en kæmpe forskel for mennesker med kræft inde på livet, og den taknemmelighed du får igen er ubeskrivelig.

Det alternative marked er nærmest uoverskueligt og der findes ingen opskrift på hvad der hjælper, derfor er der et kæmpe behov for uvildig rådgivning fra sundhedsfagligt uddannede, især fordi det videnskabeligt set kan svare sig at gøre en indsats. Hver tredje af os bliver ramt af kræft, og 8 ud af 10 danskere vil, hvis de bliver alvorligt syge, gerne tale om alternativ behandling med en sundhedsprofessionel.

Som frivillig rådgiver forventes det, at du er sundhedsfagligt uddannet og interesseret i alternativ / komplementær behandling, men du må ikke selv sælge alternative behandlinger pga. uvildigheden som er i højsæde hos os. Du vil få grundig introduktion og oplæring.

Der er også andre muligheder for frivilligjob i ICAK, så kontakt os for at høre nærmere.

Kontaktinformation

ICAK, InformationsCenter for Alternativ Kræftbehandling
Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C
Åbningstid: ring og aftal tid. Ved ubemandet telefon, indtal dit nummer. Du hører fra os så hurtigt det er muligt.

24792024
berit@icak.dk

Kontaktperson:
Berit Wheler