Aktivitetsklubben Reginehøj

Sidst opdateret: 03-06-2021 04:06

I aktivitetsklubben sørger de frivillige for at afholde forskellige fysiske aktiviteter som fodbold, sjipning, basketball, rundbold eller lignende. Hvis deltagerne har lyst til noget andet, er der også mulighed for at spille spil eller være kreative – vi har lokaler og plads til det meste. Udover at aktivere børnene, fungerer Aktivitetsklubben Reginehøj også som et frirum, hvor børnene kan have det sjovt og glemme de ting, som de går og tumler med til hverdag. Så aktivitetsklubben er fleksibel i forhold til hvilke aktiviteter, der afholdes og vi lægger vægt på, at alle børnene skal have det godt og sjovt med de aktiviteter, de laver. Forældre er velkomne til at tage med børnene, hvis der er behov for det. Indimellem forsøger vi med vores samarbejdspartner fra området også at holde arrangementer for både børn og forældre i fællesskab.

Tilbuddet er for dig, som…

Kommer fra eller omkring boligområdet Reginehøj. Du er et barn eller et ungt menneske, der har lyst til at spille boldspil eller være kreativ sammen med andre børn og unge.

Vil du være frivillig her?

Hvis du har lyst til at være frivillig i Aktivitetsklubben Reginehøj, kan du finde mere information på Ungdommens Røde Kors' hjemmeside.

Kontaktinformation

Ungdommens Røde Kors Aarhus
Reginehøjvej 11E, 8200 Aarhus N
Åbningstid: Onsdage fra kl. 16:00-18:00

42711394
bogumilakaze12@gmail.com

Kontaktperson:
Kamil Zelechowski