Aften-og nattevandringer for at skabe tryghed for børn og unge

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

Det er Natteravnenes primære formål, at bidrage til øget livsglæde, trivsel og gode fællesskaber især blandt børn og unge.
Derudover ønsker Natteravnene at skabe øget social værdi og være forebyggende gennem voksen tilstedeværelse, ansvarlighed, engagement og omsorg.

 

Tilbuddet er for dig, som…

Er ung mellem 16 og 24, og som færdes i nattelivet.

Vil du være frivillig her?

Indsatsen udføres af ganske almindelige frivillige voksne, der helt uafhængig af baggrund vælger at tage et medansvar for trygheden blandt børn og unge. Ved altid at gå i hold på tre i det offentlige rum og bære Natteravnenes karakteristiske gule jakker, er Natteravnene meget synlige og tilgængelige for en snak med de unge, der selv ønsker at tale med Natteravnene.

Alle ansvarlige voksne kan blive Natteravn, hvis man er indforstået med at efterleve konceptets regelsæt, har en pletfri Børneattest og mindst deltager på foreningens hold et par gange om året, eller på anden måde er aktive. Den frivilliges erhverv må dog ikke være i uoverensstemmelse med efterlevelse af konceptet.

Natteravnene er forældrenes forlængede arm i det offentlige rum, hvor de frivillige alene er til stede som medmennesker og samtidig afspejler det omkringliggende samfund.

Natteravnenes motto er: Din indsats gør en forskel. Indsatsen er enkel og består grundlæggende af gå ture på tre til fire timer i det offentlige rum sammen med to andre ansvarlige voksne.

Kontaktinformation

Natteravnene Aarhus
Kongsvang Alle 8, 8000 Aarhus C

23342187
aarhus@natteravnene.dk

Kontaktperson:
Anne Lund