ADHD-Indsigt

Sidst opdateret: 03-02-2022 12:02

ADHD-Indsigt er et element i den styrkede borgerkontakt mellem borgere og Aarhus Kommune og supplerer de øvrige tilbud til familier med børn med handicap. Formålet med ADHD-Indsigt er dels at tilbyde viden, der understøtter familiernes behov, og dels at støtte familierne i at kunne kombinere og omsætte denne viden i forhold til lige netop deres barn.

Udover familier med børn med ADHD henvender afsnittet Unge og Teenagere direkte til de unge selv - men man kan som forældre have god gavn af at se videoerne alligevel. ADHD-Indsigt er bygget op i moduler med en række videoer samlet i forskellige temaer, hvor dygtige og erfarne fagpersoner præsenterer forskellige aspekter af livet med ADHD. Ønsker du adgang bedes du sende en mail til os gennem denne sikkermail – Herefter vil du få tilsendt en samtykkeerklæring som man skal udfylde og sende retur for at få adgang til CSB-indsigt.dk, der dækker over AutismeIndsigt – Unge & Voksne, AutismeIndsigt – Børn og ADHD-Indsigt.

Tilbuddet er for dig, som…

Er bosat i Aarhus Kommune og har selv ADHD, forældre til teenagere med diagnosen ADHD samt familier og professionelle, der støtter mennesker med ADHD.

Kontaktinformation

Center for Specialpædagogiske Børnetilbud
Årslev Møllevej 19, 8220 Brabrand

87132525
autismeindsigt@msb.aarhus.dk

Kontaktperson:
Dilona S. Siyalrach