Din søgning har givet 109 søgeresulatater

Bordtennis og dart i Viby

Café Parasollen
Vi hygger os med bordtennis og dart en gang om ugen. Vi sætter pris på en uformel og hyggelig omgangstone! Du skal være meget velkommen!
for personer på 18+ år

Gå-fodbold

Folkenetværket
Kom og vær med til Gå-fodbold hver fredag kl. 10 - 11! For dig der gerne vil spille bold, have det sjovt og få pulsen op sammen med andre.
for personer på 60+ år

AppsCafé

DokkX
AppsCaféen er et gratis tilbud til dig, der bor i Aarhus Kommune, og som gerne vil have hjælp til at lære din smartphone eller tablet bedre at kende.
for personer på 50+ år

REHAB-LAB

DokkX
Rehab-Lab er et gratis tilbud til dig, som gerne vil i gang med at designe og 3D-printe dine egne hjælpemidler. Labbet er åbent hver torsdag kl. 10-14 på Dokk1.
for personer på 10+ år

Spillecafé med brætspil

Café Parasollen
Vi tilbyder dig at komme i vores lokaler og spille alle former for brætspil. Ring og hør nærmere eller bare mød op! Spørg efter Veyis. Han vil tage godt imod dig!
for personer på 18+ år

Petanque i Viby

Café Parasollen
Hver fredag kl. 13.00 - 14.00 spiller vi petanque i Viby, hvis vejret tillader det! Vi mødes i Café Parasollen. Du kan evt. ringe og spørge efter Veyis for nærmere information!
for personer på 18+ år

Gåture i Viby og omegn

Café Parasollen
Vores gåture tager udgangspunkt foran Café Parasollen. Vi mødes mandage kl. 13.00 og finder ud af, hvor dagens tur skal tage os hen!
for personer på 18+ år

Samtalegruppe: Senior-Sind

Selvhjælpstilbuddet i Frivilligcenter Aarhus
Samtalegruppe for seniorer, der oplever udfordringer ved livet i "den tredje alder"
for personer på 65+ år