Din søgning har givet 121 søgeresulatater

Seniorsvømning 65+ (Tovshøjskolen)

Folkesundhed Aarhus, Frydenlund
Seniorsvømning giver dig mulighed for at få rørt musklerne sammen med andre seniorer. Det er hyggelige timer med skånsom styrke- og konditræning i vandet og socialt samvær.
for personer på 65+ år

Læsegrupper for seniorer

Selvhjælpstilbuddet i Frivilligcenter Aarhus
I læsegruppe, deler vi vores umiddelbare undren eller begejstring, når vi læser en novelle eller et digt sammen for første gang. Her er plads til det hele - tanker, følelser og erfaringer.
for personer på 60+ år

Hemingway Club 1, Århus - for mænd 60+

Hemingway Club 1, Århus
Hemingway Club 1 er målrettet til selvhjulpne mænd, der er 60 år gamle eller derover og som har lyst til at møde ligestillede i forbindelse med foredrag, oplæg, diskussioner, virksomhedsbesøg m.v.
for personer på 60+ år

Herrefrokost for enlige mænd 65+

Ældresagen
Herrefrokost for enlige mænd 65+ hver anden uge. Enten på Folkestedet eller i Klostercaféen. Hver måned udflugt i bus til skønne og spændende steder i det østjyske. Der kan arrangeres afhentning.
for personer på 65+ år

Petanque i Viby

Café Parasollen
Hver fredag kl. 13.00 - 14.00 spiller vi petanque i Viby, hvis vejret tillader det! Vi mødes i Café Parasollen. Du kan evt. ringe og spørge efter Veyis for nærmere information!
for personer på 18+ år

Bordtennis og dart i Viby

Café Parasollen
Vi hygger os med bordtennis og dart en gang om ugen. Vi sætter pris på en uformel og hyggelig omgangstone! Du skal være meget velkommen!
for personer på 18+ år

Strikkecafé i Viby J

Café Parasollen
Vi mødes i et uformelt miljø og medbringer vores strikketøj og får os en hyggelig snak i venlige omgivelser!
for personer på 18+ år

Social Drive Out

Café Parasollen
Social Drive Out er en Pop-Up Café, der hver uge bringer nærvær ud i forskellige boligområder i Viby. Nærværet skænkes i form af kaffe, kage og hyggeligt samvær. Vi glæder os til at se dig!