Din søgning har givet 188 søgeresulatater

Gruppechat.dk

Center for Digital Pædagogik
På Gruppechat.dk kan du hver uge chatte med andre unge om alt det der fylder.
for personer på 12 - 25 år

Weekendcafé

Røde Kors Aarhus
Weekendcaféen er et tilbud om gode samtaler, hyggelige aktiviteter, nye bekendtskaber og socialt samvær til dem, der synes weekenden hurtigt bliver lang.
for personer på 16+ år

Vågetjenesten

Røde Kors Aarhus
Røde Kors' vågere skaber ro og tryghed  for den døende og et tiltrængt åndehul for eventuelle pårørende i denne svære periode.
for personer på 70+ år

Cyberhus

Center for Digital Pædagogik
Cyberhus er et anonymt online rådgivningstilbud til udsatte unge mellem 9-23 år. Vi tilbyder digital rådgivning, chat, brevkasse og online rådgivning.
for personer på 9 - 23 år

Dialogcafé

Dialog på Tværs
Til Dialogcafé mødes vi på tværs af etnisk baggrund. Målet er, at vi bliver klogere på hinanden på tværs af kulturforskelle, oprindelse og religion. Vi forsøger at ophæve “dem og os” opsplitningen.
for personer på 18+ år

SUMH AKTIV Århus/Østjylland

Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH)
Socialt og fagligt fællesskab for og af unge med handicap/funktionsnedsættelse. Vi har plads til alle og repræsenterer alt fra ordblindhed til CP.
for personer på 15 - 35 år

Sogneeftermiddage i Åby Sogn

Åby Sogn
Sogneeftermiddage den 2. onsdag i måneden kl. 14-16 i Åby Sognegård, hvor vi har et bredt, seriøst og underholdende program. Vi serverer kaffe og brød, synger fællessange og afslutter med Fadervor.
for personer på 50+ år

Basarkreds i Åby Sognegård

Åby Sogns Menighedspleje
Vi begynder med fællessang, hyggesnak, kaffe og brød. Derefter sysler vi med postkort og andet håndarbejde, der bruges til henholdsvis julehilsner, julebasar og basar i marts.
for personer på 50+ år

Åby Sogns Besøgstjeneste

Åby Sogn
Du og din besøgsven kan: tale sammen om stort og småt, læse eller fortælle livshistorie og kigge på fotos sammen, køre eller gå en tur sammen, følges ad til arrangementer, kirke eller sognegård
for personer på 17 - 110 år