Din søgning har givet 226 søgeresulatater

Oplevelser – dagsture og udflugter

Mødrehjælpens lokalforening Aarhus
Mødrehjælpens lokalforening Aarhus giver oplevelser til børnefamilier, der har brug for et lokalt holdepunkt gennem netværk og spændende familieaktiviteter. For børn i alderen 4 - 14 år.
for personer på 4 - 14 år

Den Rullende Kagemand

Mødrehjælpens lokalforening Aarhus
Den Rullende Kagemand er en fødselsdagspakke (og måltidspakker til jul) til aarhusianske børn i familier, der befinder sig i en sårbar situation.
for personer på 3 - 14 år

Frokostklubben

Christianskirken
Et åbent frokostfællesskab for mandlige efterlønnere og pensionister. Vi mødes til smørrebrød og en øl eller sodavand.
for personer på 50+ år

Café Krumme

Christians Sogns Menighedspleje
Varmt fællesskab for det modne publikum, hvor vi får frokost og kaffe sammen. Hver gang er der et program på, som kan være en foredragsholder, musiker eller andet.
for personer på 60+ år

Lektiecafeén Reginehøj

Ungdommens Røde Kors Aarhus
Lektiecaféen Reginehøj er for børn og unge, et frirum hvor de kan få hjælp til lektier i et trygt og hyggeligt miljø, hvor man også er en del af et fællesskab hvor vi har det sjovt.
for personer på 6 - 14 år

Aktivitetsklubben Reginehøj

Ungdommens Røde Kors Aarhus
Aktivitetsklubben er for børn og unge der har lyst til at være aktive med boldspil, hygge sig med puslespil, være kreative eller bare være sammen med andre børn og unge.
for personer på 7 - 14 år

Life Skills - mestringsforløb

Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors tilbyder forløb i livsmestring for unge i alderen 13-25 år. Forløbet består af workshops, der skal hjælpe unge med at mestre livet og dermed styrke den mentale trivsel.
for personer på 13 - 25 år

Foreningsbrobygning

Social Sundhed Aarhus
Social Sundheds foreningsbrobyggere kan ledsage til bevægelsesaktiviteter i foreningslivet og tilbyder en støtte i opstarten.
for personer på 18+ år

Netværket - Нетворкінг

Dansk Folkehjælp
Skaber bekendtskaber igennem aktiviteter for enlige forsørgere med børn i alderen fra 5 til 12 år - Нетворкінг створює знайомства через заходи для одиноких родин з дітьми віком від 5 до 12.
for personer på 5+ år