Din søgning har givet 484 søgeresulatater

Kickstart - for unge i varetægt

Røde Kors
Kickstart handler om at støtte unge i varetægt ind i positive fællesskaber og ud af kriminalitet. Frivillige i Kickstart er med de unge fra tidlig varetægt indtil et år efter løsladelse.
for personer på 17 - 25 år

Frokostklubben

Christianskirken
Et åbent frokostfællesskab for mandlige efterlønnere og pensionister. Vi mødes til smørrebrød og en øl eller sodavand.
for personer på 50+ år

Life Skills - mestringsforløb

Ungdommens Røde Kors
Ungdommens Røde Kors tilbyder forløb i livsmestring for unge i alderen 13-25 år. Forløbet består af workshops, der skal hjælpe unge med at mestre livet og dermed styrke den mentale trivsel.
for personer på 13 - 25 år

Foreningsbrobygning

Social Sundhed Aarhus
Social Sundheds foreningsbrobyggere kan ledsage til bevægelsesaktiviteter i foreningslivet og tilbyder en støtte i opstarten.
for personer på 18+ år

Omsorgscenter Pitstop, Røde Kors

Pitstop Røde Kors
Omsorgscenter for hjemløse og funktionelt hjemløse, over 18 år, som har brug for restitution. Visitation sker ved telefonisk henvendelse fra samarbejdspartnere til tlf 71998874
for personer på 18+ år

Netværket - Нетворкінг

Dansk Folkehjælp
Skaber bekendtskaber igennem aktiviteter for enlige forsørgere med børn i alderen fra 5 til 12 år - Нетворкінг створює знайомства через заходи для одиноких родин з дітьми віком від 5 до 12.
for personer på 5+ år

Besøgstjeneste

Christians Sogns Menighedspleje
Hvis du søger en besøgsven, en at tale med, gå tur med eller andet, så læs mere om besøgstjenesten ved Christians Sogns Menighedspleje.
for personer på 15+ år

Fællesspisning (Sunday Aarhus)

Sunday Aarhus
Sunday Aarhus er et tilbud til voksne 25+, hver søndag, der oplever ensomhed og/eller at søndagen kan være lidt svær, og/eller mangler et netværk/fællesskab i Aarhus.
for personer på 25+ år