Din søgning har givet 492 søgeresulatater

Dialogcafé

Dialog på Tværs
Til Dialogcafé mødes vi på tværs af etnisk baggrund. Målet er, at vi bliver klogere på hinanden på tværs af kulturforskelle, oprindelse og religion. Vi forsøger at ophæve “dem og os” opsplitningen.
for personer på 18+ år

Åby Sogns Besøgstjeneste

Åby Sogn
Du og din besøgsven kan: tale sammen om stort og småt, læse eller fortælle livshistorie og kigge på fotos sammen, køre eller gå en tur sammen, følges ad til arrangementer, kirke eller sognegård
for personer på 17 - 110 år

Åbent Hus I Åby Sognegård

Åby Sogns Menighedspleje
Socialt samvær med kaffebord, fællessang primært fra Højskolesangbogen og et program, der varierer meget fra gang til gang.
for personer på 45+ år

Vintervenner

Røde Kors Aarhus
Vintervenner er et tilbud om socialt samvær til psykisk udviklingshæmmede borgere på Bofællesskabet Vintervej, som ikke længere kan deltage i kommunens tilbud om aktivering.
for personer på 40+ år

Qnet

Røde Kors Aarhus
Qnet er Røde Kors' tilbud om efterværn for kvinder, der har været udsat for vold
for personer på 18+ år

Besøgstjenesten for døve

Danske Døves Landsforbund
Besøgstjenesten for døve er for døve borgere med tegnsprog som modersmål. Her har du som døv borger mulighed for at få besøg af en døv medborger til samvær og hygge på tegnsprog.
for personer på 18+ år

Læsegruppe for psykisk sårbare unge

Læseforeningen
Er du mellem 18 og 35 år, har du psykisk sårbarhed inde på livet og lyst til at mødes med andre unge om litteratur? Så er vores læsefællesskaber måske noget for dig.
for personer på 18 - 35 år