Din søgning har givet 484 søgeresulatater

Hovedtropperne – Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Aarhus / Østjylland
Hovedtropperne er for unge mellem 16 og 35 år med hjerneskade og som ønsker at mødes med andre i samme situation kring hyggelige sociale aktiviteter. Finder sted hver anden mandag.
for personer på 16 - 35 år

Bridgehold – Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Aarhus / Østjylland
Her er der mulighed for at spille bridge sammen med andre. Det er både for begyndere og øvede, men det optimale er dog, at du tidligere har spillet kort.
for personer på 18+ år

Træværksted – Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen Aarhus / Østjylland
På træværkstedet er der mulighed for at arbejde med træ, også selvom du ikke har prøvet det før eller måske har fået nogle begrænsninger som følge af en hjerneskade. Åbent tirsdag og torsdage.
for personer på 18+ år

Bindeleddet - for unge hjemløse

Fonden Bindeleddet
Bindeleddet sætter mentorer ind på væresteder og herberger. Hvis der opstår en god relation mellem en ung hjemløs og en frivillig, matcher vi dem i et mentorskab.
for personer på 18+ år

Jobklub

Helhedsplanen Viby Syd
I Jobklubben kan du få hjælp til at udfylde joblog, skrive ansøgninger og cv, finde relevante stillingsopslag, søge praktikker, tale om uddannelse, kontakte jobcenter mv. 
for personer på 18+ år

Netværket - Нетворкінг

Dansk Folkehjælp
Skaber bekendtskaber igennem aktiviteter for enlige forsørgere med børn i alderen fra 5 til 12 år - Нетворкінг створює знайомства через заходи для одиноких родин з дітьми віком від 5 до 12.
for personer på 5+ år