Din søgning har givet 338 søgeresulatater

KickStart

Røde Kors Aarhus
Kickstart støtter unge kriminelle under og efter varetægtsfængsling. Der er behov for støtte og rollemodeller, som kan vise vejen til en stabil hverdag gennem uddannelse og gode netværk
for personer på 17 - 25 år

Familienetværk

Røde Kors Aarhus
Familienetværket er et tilbud til familier, der står i en svær livssituation. Der er mulighed for samvær med andre familier, samt at deltage i aktiviteter og udflugter.

Café ODA

Café ODA
Et socialt værested for mennesker der lider angst, OCD, depression eller bipolar lidelse.
for personer på 18+ år

Foreningsbrobygning

Social Sundhed Aarhus
Social Sundheds foreningsbrobyggere kan ledsage til bevægelsesaktiviteter i foreningslivet og tilbyder en støtte i opstarten.
for personer på 18+ år

Brobygning til sundhedsvæsenet

Social Sundhed Aarhus
Social Sundhed giver støtte og ledsager til aftaler i sundhedsvæsenet for mennesker, som kan opleve udfordringer i kontakten med fx lægen.
for personer på 18+ år

Headspace Aarhus

headspace
Headspace er nogen at tale med for alle børn og unge mellem 12 og 25 år. Man kan være anonym, og få gratis støttende, vejledende og rådgivende samtaler, og det hele foregår på de unges præmisser.
for personer på 12 - 25 år

Et bedre liv i Danmark

Foreningen Grønlandske Børn
Tilbuddet henvender sig til grønlandske børnefamilier som ønsker at udbygge sit grønlandske fællesskab i Danmark, samt få hjælp til at blive integreret.

Narcotics anonymous Danmark

Narcotics anonymous Danmark
Problemer med stoffer? Vores budskab er – at en addict – en hvilken som helst addict – kan stoppe med at bruge stoffer og finde en ny måde at leve på.
for personer på 12+ år

Få en besøgsven fra SIND-nettet

SIND Aarhus Samsø
SIND-nettet er SINDs besøgsvensordning, der skaber kontakt mellem dig, der er ramt af psykisk sårbarhed, og en af vores frivillige besøgsvenner.
for personer på 18+ år

SIND Aarhus-Samsøs mandagsklub

SIND Aarhus Samsø
SIND Aarhus - Samsøs mandagsklub er et fristed for personer med psykiske sårbarheder. Her har du mulighed for i trygge rammer at møde ligesindede og få et afbræk i hverdagen. Alle er velkomne.
for personer på 18+ år